Selecteer een pagina

Onze winkel

Een ijzersterk team

Drogisten en tevens echtgenoten Marcel en Whynette Steenstra runnen al meer dan 20 jaar deze kleine, maar succesvolle Natuurdrogist. Marcel werkte als vertegenwoordiger bij een pillenleverancier en Whynette begon ooit in een kapsalon. Totdat Whynette in 2000 graag een eigen drogist wilde. Zo gezegd, zo gedaan. Marcel hield zijn baan aanvankelijk nog aan, maar toen de winkel goed liep, ging ook hij in de winkel werken. Met zijn achtergrond in de geneesmiddelen en haar interesse in uiterlijke verzorging vormen ze een perfect paar. 

Mensen helpen doet ons goed

Je zou het niet zeggen, maar onze winkel is op het eerste gezicht best klein. Klanten vragen dan ook vaak of wij wel werkelijk hebben wat ze zoeken. Het fijnste van ons werk is als we iemand met een klacht echt goed weten te helpen. Zo hebben we onlangs een vrouw in onze winkel gehad die al langere tijd rondliep met een verstoorde hormoonhuishouding. Wat ze ook deed, niets hielp. Wij hebben haar toen de juiste Solgar Supplementen aangeboden. Later kwam mevrouw terug om ons te vertellen dat ze eindelijk van haar klachten af was! Dat is waar je het voor doet.

Punten sparen

Al onze klanten kunnen gratis deelnemen aan ons spaarsysteem. 
Bij elke €5,- aan boodschappen krijg je een punt. Bij 50 punten is de pas vol en krijg je direct €5,- korting op je eerstvolgende aankoop. Door sparen voor meer korting kan natuurlijk altijd! 

De Natuurdrogist

Europaplein 12
9501 VM Stadskanaal

0599 672 434

Stuur ons een bericht

13 + 9 =